Férfi elegáns cipők

A Bugatti Shoes 1991-től gyártja cipőit, ami önmagában is komoly múlt, de a márka már ruházati termékeivel 1978 óta létezik. Minőségi anyaghasználat jellemzi, nagy szakértelem és hozzáadott érték. 

A népszerűsége abban rejlik, hogy ők voltak akik sikerrel bizonyították be a vásárlóknak, hogy igenis egy elegáns cipő is lehet kényelmes. Mára a Bugatti gyártója elnyerte a "legjobb jövőképpel" rendelkező márka díját és utcaitól az alkalmi kínálatig garantálja a megfizethető árú minőséget. Kollekcióik magukon hordozzák az aktuális trendek stílusjegyeit, de sohasem veszíti el a prémium kategóriát. Kompromisszum nélküli, garantáltan csalódásmentes férfi cipők. 

Válogass kedvedre a Bugatti és más alkalmi, elegáns cipők széles választékából!

Nézet:
Sorrend:
 

A férfi mokaszin a melegebb évszakok legkedveltebb elegáns férfi cipője. Mondhatni a legtradicionálisabb, a legférfiasabb fazonok egyike. Kínálatunkban találtok ebből a belebújós fazonból számos változatot, kiváló ár-érték arányú főleg török gyártású cipők. Inggel és chino nadrággal szuper megjelenést biztosítanak viselőjének. Kihagyhatatlan darab.