Blog

StílusWeb
2020.05.22 11:07

Kicsit messziről indítjuk ezt a rövid kis körképet, ami a női cipők 2020-as kínálatát illeti és valószínűleg a teljesség igénye nélkül fogunk érinteni pár lényeges dolgot arról, ami a trendeket illeti. Nem hagyhatjuk teljesen figyelmen kívül azt sem, hogy alapvetően a női ruha az, ami megadja az irányát a cipők világának, hiszen összességében kiegészítő szerepben van a cipő, már már alárendelt szerepkörben, de a kiegészítők között a cipő a "numero uno”, ez kétségtelen.

A női cipő a TOP 1. stílus kiegészítő

StílusWeb
2020.05.15 13:03

Az egy dolog, hogy új darab született meg a női ruházatban a szájmaszk megjelenésével, de ettől függetlenül is fenekestül forgatta fel a járvány a női divat világát, meg úgy egyébként mindent. A divatárura irányuló kereslet csökkenése „lassabb” kollekcióváltásokat eredményezhet. A gyártók is óvatosabbak lehetnek és mivel a márkák tulajdonosai is emberek különbözőképpen reagálnak a COVID kapcsán felmerülő problémákra. Akadhat, aki új irányt vesz. Lesz, aki kivár és még a legkülönbözőbb „válságkezelési” módszerekkel próbálhatják meg majd berúgni a divat motorját a szakma képviselői. Egy biztos.

StílusWeb
2020.05.11 11:33

Rendhagyó módon ebben bejegyzésben nem a női ruha és női cipő, vagy egyszerűen a női divatban fellelhető általános attitűdjeinek szántuk ezt a cikket, inkább arról akartunk nektek néhány szót ejteni, hogy mi hogyan viszonyulunk a márkákhoz és miért szeretjük azokat a gyártókat, akik foglalkoznak márkaépítéssel.

StílusWeb
2020.05.11 11:27

A megjelenéseddel mindig információt adsz át magadról a külvilágnak, ha úgy tetszik a stílus, a divat az önkifejezés eszköze. Nemcsak a személyiséged tükrözi, de a hangulatod is nemigaz? Hiszen biztosan te is álltál már reggelente a ruhásszekrény előtt, hogy mit is vegyek fel ma? Nagyban befolyásolta aznapi stílusod az aktuális hangulat, lelkiállapot.

StílusWeb
2020.05.11 11:12

Volt már korábbról egy dédelgetett álmunk, de nem olyan, ami a cipő és ruha értékesítést tűzte ki céljául. A Stílus Divat Facebook-os megjelenése óta reméltük, hogy egyszer majd női divat témában kisebb nagyobb gyakorisággal írhatunk nektek cikkeket közérthető retorikával.