Blog

Habár sokaknak kevéssé szükséges bemutatni a márkát, – főként, ha a Devergo cipőkről van szó – mégiscsak fontos lehet néhány információs adalékkal szolgálni a már rutinos vásárlók számára is. A Devergo cipők több mint 25 éves múltra tekintenek vissza, amely jelentősen hozzájárult a ma már kivételes értékesítési önbizalommal és vásárlói réteggel rendelkező vállalkozás sikerességéhez. A sikeresség titka a Devergo cipők esetében a jó minőség és az átgondolt üzletpolitika. A minőség mind a férfi és női ruhákat, illetve a Devergo cipőket tekintve magáért beszél, hiszen széles választékában egyaránt megtalálhatja bármilyen korosztály a neki való lábbelit, miközben a változatos színösszeállításokkal képes egyedi stílust kölcsönözni viselőjének.

A Claudio Dessi fennállása óta fontosnak tartja a trendek követését és a prémium minőséget. E két fogalom professzionális egyesítése viszont koránt sem könnyű feladat, hiszen világszerte tapasztalható a női cipők terén, hogy a trendek követése nem mindig jár együtt a prémium minőség megtartásával. A Lux by Dessi ebben kivételes rutinnal rendelkező európai gyártású márka, amely az aktuális trendekbe mind stílusával, mind pedig minőségi anyaghasználatával helyet követel magának a legnagyobbak között.

 

Miért jó a bőr cipő?
StílusWeb
2021.02.25 14:12

A bőr cipő kortalan viselet. Kényelmes, egészséges, tartós, természetes alapanyag.

Az esztétikumát sokáig megtartja a textil cipőkkel ellentétben. A női bőrcipők tekintetében a Claudio Dessi vagy a Lux By Dessi az egyik legjobb ár-érték arányt képviseli. Sok gyártó esetében a Dessivel hasonló árszinten még teljesen szintetikus anyagokkal készült cipőt kapsz csak, de egy Claudio Dessi nem engedi meg magának „ilyen mélyre” süllyedjen. Jó, azért túlzás lenne azt mondani, hogy nincsenek kiváló szintetikus, vagy újrahasznosított anyagokból készült cipők a piacon, de a Lux By Dessi márkanév alatt biztosan csak valódi bőrrel fogsz találkozni jelenleg.

Azt tudni kell, hogy kiváló minőségű bőr cipőt nem lehet 20.000 Ft alatt kapni, pláne ha szeretne az ember egy divatos szabású cipőt, ami kényelmes és trendi. Ha ez utóbbi számodra nem érték akkor lehet faragni a költségeken, de minek. Vannak akciók, szezonális és promóciós jelleggel, ha szeretnél költséghatékonyan vásárolni prémium minőségű cipőt nem vállalkozol lehetetlen küldetésre.

Egy kiváló Lux by Dessi cipő 2,5 évet is kibír, akár napi szintű használat mellett is, rengeteget gyalogolhatsz benne és semmi nem látszik majd rajta a természetes elhasználódás mellett. Egy biztos, pl. a lengyel, olasz gyártású bőr cipők jók, a többit alaposan meg kell nézni, általában van még albán, bolgár, indiai gyártás. A fülében lehet elolvasni. Az indiaiak nekem általában bejönnek. Például férfi cipőknél ott a Bugatti.

Egy Claudio Dessi azzal több az átlagnál, hogy kicsit jobb, vastagabb talpbetét van benne, az összes  fűző igényes, erősebbek, ill. az anyag vastagabb általában (de nehezebb is). Viszont a Claudio Dessivel ellentétben sok gyártó szimultán 3-4 országban gyártat, így modellről-modellre változik a minőség, a Lux By Dessi kizárólag Lengyelországban gyártat, így a minőség változatlan.

Ha több párat váltunk egy héten, akár 4-5 évig kitartó, esztétikus és kényelmes cipőnk lesz. Érdemes mindig elolvasni a cipőkhöz mellékelt kezelési útmutatót!

 

Szép napot kíván a StílusWeb.hu csapata!

Hogyan vásároljunk cipőt online!
StílusWeb
2021.02.24 14:35

 

 

Attól félsz, hogy a megrendelt cipő, nem lesz jó méretben? Vagy a cipő visszaküldése nehézségeket okoz számodra? Ne légy bizalmatlan, a webáruházi rendelések könnyebbek, mint azt elsőre gondolnád. A vásárlásnak ez a formája gyors, kényelmes és könnyű. Adunk neked néhány tanácsot, hogy elkerült a cipő rendelésekkel adódható kellemetlenségeket.

 

Válassz ki webáruházunkból www.stilusweb.hu egy gyönyörű tűsarkú cipőt, egy fiatalos sneakers sportcipőt, vagy egy elegáns alkalmi fazonú lábbelit, de hogyan tovább?

 

Első körben a méretválasztásra fordítsunk gondot!

 

Márkás cipők esetében, különös tekintettel az európai gyártást illetően, Európai szabvány szerint készítik a cipőket. (Például Claudio Dessi, Lux By Dessi) Ez esetben a megszokott méreted nagy valószínűséggel meg fog felelni számodra.  A legfontosabb adat a cipő belsejében található talp hosszúsága, ez a legtöbb cipővel foglalkozó webáruház esetében alapkövetelmény a termékleírás kapcsán.

A belső talphossz vonatkozásában az alábbi szempontok szerint érdemes cipőt megvásárolni:

 

  • Papucsok és szandálok esetében a méretnek a leginkább egyeznie kell a lábfejed, illetve a talpad méretével.
  • Egy balerina cipő és egy alkalmi tűsarkú esetében hagyni kell egy kis helyet, hogy ne szorítson, kissé dagad lábfejet, de túl nagyot sem érdemes hagyni, hogy ne mozogjon benne.
  • A zárt bakancsoknál és a csizmák esetében pedig, amelyekhez általában hordunk vastag zoknit, egy kicsivel nagyobb méret is a jó választás lehet.

 

Második ízben válaszd a számodra megfelelő anyagot!

 

Vedd szemügyre a termékfotót és a termékleírás, hogy miből készült a cipő. A valódi bőrből, a vegán bőrből és a textil anyagokból készült cipők a legnépszerűbbek. A természetes bőrt minősége, tartóssága és ápolás teszi az egyik legkedveltebb anyaggá, viszont tömörsége miatt általában nehezebb lábbelik készülnek bőrből, mint vegánbőrből. A vegánbőr könnyebb, de a minőség érzet egyértelműen a természetes bőr felé billenti a mérleg nyelvét még akkor is, ha egyébként már számtalan jó szintetikus és újra hasznosított anyagból készülnek kiváló termékek. A textilből készült cipők könnyűek és roppant kényelmesek, viszont nem igazán tartósak és nehezen ápolhatók.

 

Harmadik lépés - Hogyan rögzítsük a cipő rendelésünket a StílusWeb-en? 

Kiválasztottuk a fazont, méret/anyag megvan, megismerkedtél a termékleírással – nincs más dolgod, mint véglegesíteni a rendelést. Helyezd a kiválasztott termékeket a Kosárba. Ezt követően megjelennek a szállításra és fizetésre vonatkozó információk, ahol meggyőződhetsz arról újra, hogy mit, vagy miket választottál. A rögzíted az adataid szállításra és számlázásra vonatkozólag és kiválasztod a „megrendelés” gombot.

 

Jó vásárlást kíván a StílusWeb.hu!

 

Lux by Dessi – Claudio Dessi Collection – Mayo Chix - Devergo – Pepe Jeans – Bugatti

StílusWeb
2020.05.22 11:07

Kicsit messziről indítjuk ezt a rövid kis körképet, ami a női cipők 2020-as kínálatát illeti és valószínűleg a teljesség igénye nélkül fogunk érinteni pár lényeges dolgot arról, ami a trendeket illeti. Nem hagyhatjuk teljesen figyelmen kívül azt sem, hogy alapvetően a női ruha az, ami megadja az irányát a cipők világának, hiszen összességében kiegészítő szerepben van a cipő, már már alárendelt szerepkörben, de a kiegészítők között a cipő a "numero uno”, ez kétségtelen.

A női cipő a TOP 1. stílus kiegészítő

StílusWeb
2020.05.15 13:03

Az egy dolog, hogy új darab született meg a női ruházatban a szájmaszk megjelenésével, de ettől függetlenül is fenekestül forgatta fel a járvány a női divat világát, meg úgy egyébként mindent. A divatárura irányuló kereslet csökkenése „lassabb” kollekcióváltásokat eredményezhet. A gyártók is óvatosabbak lehetnek és mivel a márkák tulajdonosai is emberek különbözőképpen reagálnak a COVID kapcsán felmerülő problémákra. Akadhat, aki új irányt vesz. Lesz, aki kivár és még a legkülönbözőbb „válságkezelési” módszerekkel próbálhatják meg majd berúgni a divat motorját a szakma képviselői. Egy biztos.

StílusWeb
2020.05.11 11:33

Rendhagyó módon ebben bejegyzésben nem a női ruha és női cipő, vagy egyszerűen a női divatban fellelhető általános attitűdjeinek szántuk ezt a cikket, inkább arról akartunk nektek néhány szót ejteni, hogy mi hogyan viszonyulunk a márkákhoz és miért szeretjük azokat a gyártókat, akik foglalkoznak márkaépítéssel.

StílusWeb
2020.05.11 11:27

A megjelenéseddel mindig információt adsz át magadról a külvilágnak, ha úgy tetszik a stílus, a divat az önkifejezés eszköze. Nemcsak a személyiséged tükrözi, de a hangulatod is nemigaz? Hiszen biztosan te is álltál már reggelente a ruhásszekrény előtt, hogy mit is vegyek fel ma? Nagyban befolyásolta aznapi stílusod az aktuális hangulat, lelkiállapot.

StílusWeb
2020.05.11 11:12

Volt már korábbról egy dédelgetett álmunk, de nem olyan, ami a cipő és ruha értékesítést tűzte ki céljául. A Stílus Divat Facebook-os megjelenése óta reméltük, hogy egyszer majd női divat témában kisebb nagyobb gyakorisággal írhatunk nektek cikkeket közérthető retorikával.