Blog

StílusWeb
2022.04.19 11:32
Az örökké divatos tornacipők

A tornacipők története már több mint 100 éves múltra tekint vissza. Lehet nem is gondoltad, de valóban ilyen régóta töretlen a fazon utáni rajongása az emberiségnek. 

 

StílusWeb
2022.03.30 10:06
Mi fontosabb a kényelemnél?

A cipőket, mint általában mindent különböző szempontok szerint választjuk ki. Manapság a gyártók már egészen speciális igényeknek is készítenek cipőket és mindezt különböző minőségi és árszinteken.

 

StílusWeb
2022.03.16 14:03
Mokaszin cipők a StílusWeb-en.

A mokaszin egy igazán különleges fazon a cipők között.

Legjellemzőbb vonása talán a vékony, hajlékony talp és a lábfejen különböző díszítés. Ez utóbbi olykor csak egy fűző, vagy egy korábban „makkos cipőknek” nevezett lógó, igényesen megmunkált bőr. De, nem csak a makkos cipő a mokaszin. Ezek a jellegzetes szabású, bőrből készült belebújós cipők az elegáns férfi és női ruhatár elengedhetetlen alapdarabjai. Nagy a hangsúly a valódibőr felhasználásán az előállítás során, ugyanis különlegessége abból is adódik, hogy főleg zokni nélkül javasolt a hordásuk, ez viszont igényli, hogy kizárólag minőségi, természetes anyagokból készüljön kívül és belül is, amennyiben szeretnénk elkerülni, hogy lábunk kellemetlen szagot terjesszen.

StílusWeb
2022.03.16 11:42
Lux By Dessi '22 Tavasz

Bár ez a cikkem a Lux By Dessi ’22 tavaszi kollekcióját hivatott bemutatni, had kezdjem mégis a márkára jellemző emocionalitással ezt a történetet, mert mindig fontos, különösen a kreatív tervezés világában az, hogy milyen közegben, milyen általános közhangulatban születik meg egy termék.

 

StílusWeb
2022.03.16 10:44

2022-ben mutatkozott be kínálatunkban a Skechers cipőit gyártó amerikai vállalat. A cég központja a Manhattan Beach-en található Kaliforniában, és 1992-es alapítása óta mára az Egyesült Államok 3. legnagyobb sportcipő gyártó márkájává nőtt ki magát.

Nemes egyszerűség a sportos megjelenés jegyében. (mosható modellek)

 

Habár sokaknak kevéssé szükséges bemutatni a márkát, – főként, ha a Devergo cipőkről van szó – mégiscsak fontos lehet néhány információs adalékkal szolgálni a már rutinos vásárlók számára is. A brand több mint 25 éves múltra tekintenek vissza, amely jelentősen hozzájárult a ma már kivételes értékesítési önbizalommal és vásárlói réteggel rendelkező vállalkozás sikerességéhez. A sikeresség titka a Devergo cipők esetében a jó minőség és az átgondolt üzletpolitika. A minőség mind a férfi és női ruhákat, illetve a cipőket tekintve magáért beszél, hiszen széles választékában egyaránt megtalálhatja bármilyen korosztály a neki való lábbelit, miközben a változatos színösszeállításokkal képes egyedi stílust kölcsönözni viselőjének.

A Claudio Dessi fennállása óta fontosnak tartja a trendek követését és a prémium minőséget. E két fogalom professzionális egyesítése viszont koránt sem könnyű feladat, hiszen világszerte tapasztalható a női cipők terén, hogy a trendek követése nem mindig jár együtt a prémium minőség megtartásával. A Lux by Dessi ebben kivételes rutinnal rendelkező európai gyártású márka, amely az aktuális trendekbe mind stílusával, mind pedig minőségi anyaghasználatával helyet követel magának a legnagyobbak között.

 

StílusWeb
2021.02.25 14:12

A bőr cipő kortalan viselet. Kényelmes, egészséges, tartós, természetes alapanyag.

Az esztétikumát sokáig megtartja a textil cipőkkel ellentétben. A női bőrcipők tekintetében a Claudio Dessi vagy a Lux By Dessi az egyik legjobb ár-érték arányt képviseli. Sok gyártó esetében a Dessivel hasonló árszinten még teljesen szintetikus anyagokkal készült cipőt kapsz csak, de egy Claudio Dessi nem engedi meg magának „ilyen mélyre” süllyedjen. Jó, azért túlzás lenne azt mondani, hogy nincsenek kiváló szintetikus, vagy újrahasznosított anyagokból készült cipők a piacon, de a Lux By Dessi márkanév alatt biztosan csak valódi bőrrel fogsz találkozni jelenleg.

 

StílusWeb
2021.02.24 14:35

Attól félsz, hogy a megrendelt cipő, nem lesz jó méretben? Vagy a cipő visszaküldése nehézségeket okoz számodra? Ne légy bizalmatlan, a webáruházi rendelések könnyebbek, mint azt elsőre gondolnád. A vásárlásnak ez a formája gyors, kényelmes és könnyű. Adunk neked néhány tanácsot, hogy elkerült a cipő rendelésekkel adódható kellemetlenségeket.

 

 

StílusWeb
2020.05.22 11:07

Kicsit messziről indítjuk ezt a rövid kis körképet, ami a női cipők 2020-as kínálatát illeti és valószínűleg a teljesség igénye nélkül fogunk érinteni pár lényeges dolgot arról, ami a trendeket illeti. Nem hagyhatjuk teljesen figyelmen kívül azt sem, hogy alapvetően a női ruha az, ami megadja az irányát a cipők világának, hiszen összességében kiegészítő szerepben van a cipő, már már alárendelt szerepkörben, de a kiegészítők között a cipő a "numero uno”, ez kétségtelen.

A női cipő a TOP 1. stílus kiegészítő

StílusWeb
2020.05.15 13:03
Divat, és a COVID-19

Az egy dolog, hogy új darab született meg a női ruházatban a szájmaszk megjelenésével, de ettől függetlenül is fenekestül forgatta fel a járvány a női divat világát, meg úgy egyébként mindent. A divatárura irányuló kereslet csökkenése „lassabb” kollekcióváltásokat eredményezhet. A gyártók is óvatosabbak lehetnek és mivel a márkák tulajdonosai is emberek különbözőképpen reagálnak a COVID kapcsán felmerülő problémákra. Akadhat, aki új irányt vesz. Lesz, aki kivár és még a legkülönbözőbb „válságkezelési” módszerekkel próbálhatják meg majd berúgni a divat motorját a szakma képviselői. Egy biztos.

 

StílusWeb
2020.05.11 11:33

Rendhagyó módon ebben bejegyzésben nem a női ruha és női cipő, vagy egyszerűen a női divatban fellelhető általános attitűdjeinek szántuk ezt a cikket, inkább arról akartunk nektek néhány szót ejteni, hogy mi hogyan viszonyulunk a márkákhoz és miért szeretjük azokat a gyártókat, akik foglalkoznak márkaépítéssel.

StílusWeb
2020.05.11 11:27

A megjelenéseddel mindig információt adsz át magadról a külvilágnak, ha úgy tetszik a stílus, a divat az önkifejezés eszköze. Nemcsak a személyiséged tükrözi, de a hangulatod is nemigaz? Hiszen biztosan te is álltál már reggelente a ruhásszekrény előtt, hogy mit is vegyek fel ma? Nagyban befolyásolta aznapi stílusod az aktuális hangulat, lelkiállapot.

StílusWeb
2020.05.11 11:12

Volt már korábbról egy dédelgetett álmunk, de nem olyan, ami a cipő és ruha értékesítést tűzte ki céljául. A Stílus Divat Facebook-os megjelenése óta reméltük, hogy egyszer majd női divat témában kisebb nagyobb gyakorisággal írhatunk nektek cikkeket közérthető retorikával.