Blog

A márkák

StílusWeb
2020.05.11 11:33

Rendhagyó módon ebben bejegyzésben nem a női ruha és női cipő, vagy egyszerűen a női divatban fellelhető általános attitűdjeinek szántuk ezt a cikket, inkább arról akartunk nektek néhány szót ejteni, hogy mi hogyan viszonyulunk a márkákhoz és miért szeretjük azokat a gyártókat, akik foglalkoznak márkaépítéssel.

Mindenkinek vannak minden bizonnyal kedvenc női ruhát, női cipőt gyártó márkáik, amikről jól tudják, hogy kiterjedt értékesítési hálózattal, több éves szakmai múlttal, alapos bizalomépítéssel, egyszóval joggal érdemelték ki a „nagybetűs” márka jelzőt. Teljesen mindegy, hogy milyen minőséget képvisel, hiszen mind tudjuk azt, mára már alsó kategóriában is vannak ismert nevek. Róluk most nem szaporítanám a szót, inkább csak annyit, hogy megannyi női ruhát és női cipőt készítő vállalkozás kínálatból mi is azokkal szeretnénk feltölteni üzletünket és webáruházunkat, amelyek beleillenek a Stílus Divat és a stilusweb.hu értékrendjébe.

Hogy mi is ez?

  • minőségi divatáru,
  • korlátozott számban elérhető,
  • magas a szakmai hozzáadott érték,
  • korlátozott számú üzletben elérhető,
  • lehetőleg európai gyártású termék legyen.

Persze ezek csak a leglényegesebb jellemzők amire igyekszünk figyelni a beszerzéskor, sok egyéb részletnek meg kell tudni felelnie egy-egy ruhának és cipőnek, hogy ti majd azt válasszátok a vásárlás alkalmával és mi ezekkel tisztában is vagyunk. Ilyen például a kényelem és jó komfort érzet, a könnyű tisztíthatóság, a tartósság vagy a kiváló ár-érték arány.

Ha most csak egy-egy ruha és cipő márkát kellene megneveznem, ami a fenti elvárások mindegyikének meg tud felelni, ami ugyebár nem kevés elvárás, akkor két márka kapásból eszembe jut. A ROUGE AVENUE (női ruha) és a CLAUDIO DESSI (női cipő). Róluk még biztosan fogunk a jövőben bővebben is írni nektek. Addig is legyen szép napotok!

 

Üdv, StílusWeb