Férfi bakancsok (bokacsizmák)

A férfi bakancsok már a kezdetek óta talán az egyik legmaszkulinabb, mondhatni a férfias megjelenés legmeghatározóbb modellei. 

Az átmeneti és hidegebb időszakok nagy kedvencei az elegáns és klasszikus Chelsea és Derby fazonú bokacsizmák, vagy fűzős bakancsok. A kemény telek főszereplői viszont a skandináv stílusú túrabakancsok, amik nencsak a zord időjárást jól bírják, de kényelmesek és férfias megjelenést kölcsönöznek viselőinek. "WorkWear" stílusú uraknak különösen ajánljuk a hétköznapokra is!

Nézet:
Sorrend:
 

A gyártási technológiák szofisztikáltságának köszönhetően olyan kényelemmel rendelkeznek mára, hogy elengedheteten alapdarabbá váltak a férfiak körében. Rövidebb és magasabb szárral ugyan, -ki, hogy szereti- de kihagyhatalanok az öltözködésből. Köztudottad strapabíró, jól szigetelt, de jól lélegző lábbelik. Kimondottan jól kombinálható, őszi-téli kollekciókban erősen domináns a megjelenésük. A vízhatlan túra fazonoktól, az egyszerű, letisztult klasszikus modelleken át számtalan variáció létezik már rájuk. Bátran mondhatom, hogy minden férfi ízlésének gyártanak már bakancsot, lassan csak a képzelet szab határt a kidolgozásnak egyedül. 

A férfi bakancs kategóriában olyan márkák kollekcióit tekintheted meg, mint a Devergo, DRK, GAS, Bugatti, vagy a Pepe Jeans. 

Nézz vissza hozzánk újdonságokért, vagy akciós termékekért!