Blog

Lux By Dessi '22 Tavasz

StílusWeb
2022.03.16 11:42
Lux By Dessi '22 Tavasz

Bár ez a cikkem a Lux By Dessi ’22 tavaszi kollekcióját hivatott bemutatni, had kezdjem mégis a márkára jellemző emocionalitással ezt a történetet, mert mindig fontos, különösen a kreatív tervezés világában az, hogy milyen közegben, milyen általános közhangulatban születik meg egy termék.

 

Ez az év reményekkel teli volt, viszont még a világjárvány árnyékot vetett a Dessi cipők és táskák újjászületésére, de szerencsére egyre gyengébbet. Aztán a világot sokkoló bejelentések után a Lux by Dessi újdonságai minden bizonnyal instant örömöt fognak szerezni a márka kedvelőinek. Az új modellek továbbra is a kedveznek a sportos darabok kedvelőink, mind a sportcipők, mind pedig az oldaltáskák és hátizsákok kiváló összhangban vannak idén is. Színek, formák természetes fúziója, művészi harmóniában állnak egymással és viselőjükkel. Visszatérhet viszont végre az elegancia egy magasabb, korábban megszokott szintje, amit az elmúlt években a koronavírus blokád alá vett világszerte. Az idei év a felszabadulás éve lehet a kreatív alkotói léleknek. Hölgyeim, újra lehetőségetek lesz a megmutatni, hogy női lélek méltó megtestesítői a Lux by Dessi rajongói. A nőies nők, a Dessi cipők, és a Dessi táskák veletek együtt nyernek értelmet, ti töltitek meg élettel.

Tökéletesen kiegészítik egymást a Lux By Dessi termékei. 

2022-ben is szenvedéllyel készíti nektek újdonságait ez a hazai márka, tökéletes minőség, természetes anyagok, több éves tapasztalat és egyedi megjelenés fogja jellemezni, ahogy azt már megszoktátok tőlük.

 

Viseld őket egészséggel! Biztosan imádni fogod! 

 

Baráti Üdvözlettel,

StílusWeb