Blog

Az örökké divatos tornacipők

StílusWeb
2022.04.19 11:32
Az örökké divatos tornacipők

A tornacipők története már több mint 100 éves múltra tekint vissza. Lehet nem is gondoltad, de valóban ilyen régóta töretlen a fazon utáni rajongása az emberiségnek. 

 

1908-ban amikor az első tornacipő „feltalálója” dolgozni kezdett egy gumiabroncs vulkanizáló üzemben, még nem lehetett tudni, hogy egyszer majd világméretű kereslet lesz a termékei iránt. 10 év kell majd hozzá, hogy elkezdjen cipőkkel foglalkozni a cég, és elsősorban a kosárlabdázókra fókuszálva. Sportolók is csatlakoztak a tervezéshez, hogy minél jobb terméket készítsenek a vásárló igényeknek megfelelve.

Ugye nem kell bemutatni senkinek? Klasszikus "All Star fazon".

A II. világháború alatt a katonai célokra is gyártanak tornacipőket, de az igazi fordulópont a 60-es évektől következik be amikor még több híresség, zenész, sportoló kedvelt alapdarabjává válik. Ettől kezdve, napjainkig töretlen a népszerűség, a rajongás a tornacipők iránt.

Jellegzetes darab, fiataltól idősebbek korosztályig közismert.

Manapság a legtöbb gyártó a maga kreatív szellemében gondolta újra ezt a modellt, számos variáció létezik a felsőrészek anyagát illetően, továbbá a minták és színek is változatosak ebből a fazonból. Gyártanak belőle téli is nyári cipőket is, kombinálták már elegáns öltözetekkel, a legmegosztóbb elképzeléseket is magáénak mondhatja a tornacipő, és valóban kétségtelen, hogy akinek illik az egyéniségéhez az mindig tud jólöltözött lenni ebben a fazonban.

Csak a felirat jellege utal rá, hogy ez bizony egy női modell.

 

Válaszatok férfi vagy női kínálatunkból, és játszatok el - az öltözködés terén -, a tornacipők adta szabadsággal!

 

Férfi tornacipők

 

https://www.stilusweb.hu/ferfi-tornacipok

 

Női tornacipők

 

https://www.stilusweb.hu/noi-tornacipo

 

Baráti üdvözlettel,

 

StílusWeb