Blog

Mokaszin cipők a StílusWeb-en.

StílusWeb
2022.03.16 14:03
Mokaszin cipők a StílusWeb-en.

A mokaszin egy igazán különleges fazon a cipők között.

Legjellemzőbb vonása talán a vékony, hajlékony talp és a lábfejen különböző díszítés. Ez utóbbi olykor csak egy fűző, vagy egy korábban „makkos cipőknek” nevezett lógó, igényesen megmunkált bőr. De, nem csak a makkos cipő a mokaszin. Ezek a jellegzetes szabású, bőrből készült belebújós cipők az elegáns férfi és női ruhatár elengedhetetlen alapdarabjai. Nagy a hangsúly a valódibőr felhasználásán az előállítás során, ugyanis különlegessége abból is adódik, hogy főleg zokni nélkül javasolt a hordásuk, ez viszont igényli, hogy kizárólag minőségi, természetes anyagokból készüljön kívül és belül is, amennyiben szeretnénk elkerülni, hogy lábunk kellemetlen szagot terjesszen.

Mokaszin esetében ragaszkodj a természetes anyagokhoz!

Szóval a mokaszin különleges figyelmet igényel vásárláskor, nem javaslom, hogy bárki a szintetikus, olcsó megfelelői közül keressen magának ilyen cipőt, mert előfordulhat, hogy kellemetlen meglepetés éri amikor lehúzza a cipőt. Javaslom, hogy tájékozódjon mindenki a felhasznált anyagokról, és válasszon megbízható gyártót.

Mi, a StílusWeb-en a nagy szakértelemmel bíró török gyártók mokaszin cipőit tartjuk kínálatunkban, ami ugyan nem képviselik márka tekintetében az európai fő irányt, de ár-érték arányban verhetetlenek. Valódi bőrből, minőségi kidolgozással állítják elő termékeiket, hogy még minket is meglepnek kedvező árképzésükkel.

A színek választéka széles, így a zakós casual megjelenéshez is fogtok találni megfelelő darabot, vagy akár farmer short és len ing kivaló kiegészítője is lehet bármely mokaszin a kínálatunkból.

Egy viszont biztos, a mokaszint viselni tudni kell.

 

A elegancia és a kényelem keltette életre.

Az alábbiak szerint értékeltük egy 5 csillagos rendszerben:

 

Ár-Érték arány: *****

Tisztíthatóság: ****

Kényelem: ******

Design: *****