Blog

A régi vágyak és az új kezdet.

StílusWeb
2020.05.11 11:12

Volt már korábbról egy dédelgetett álmunk, de nem olyan, ami a cipő és ruha értékesítést tűzte ki céljául. A Stílus Divat Facebook-os megjelenése óta reméltük, hogy egyszer majd női divat témában kisebb nagyobb gyakorisággal írhatunk nektek cikkeket közérthető retorikával. 

 

Mindig is a valódi „hús-vér” hölgyeknek szerettünk volna megfelelni kínálatunkkal és ma, amikor a tökéletes megjelenés már nem is elég, mert a divat most a tökéletes megjelenés megörökítése egy tökéletes képen, úgy éreztük még inkább szükség van arra, hogy a „hétköznapi nők” stílusával kapcsolatban is legyenek vélemények a terítéken. Kellettetek viszont ehhez ti, akik beálltatok a Stílus Divat követői és vásárlói közé. Veletek elhittük, hogy igenis mindenféle adottságú nőnek jár a divatból, lehet elegáns vagy hétköznapi a szettje, de a jó megjelenésnek nincsenek kizáró okai. Annyi és annyi hölgy jött már ki a próbafülkéinkből csillogó tekintettel, mosollyal az arcán, hogy mi is beláttuk megérte a 15 év munka, mert ez a mi küldetésünk. A Stílus Divat mára nemcsak egy üzlet, hiszen nők ezrei figyelték kollekcióinkat hétről-hétre profilunkon, ez a közösség olyannyira összekovácsolódott a stílusos öltözködés égisze alatt, hogy nem volt kétségünk afelől itt az ideije szintet lépni, többet adni, élni az internet adta számtalan lehetőséggel. Így született a StílusWeb. (www.stilusweb.hu)

De maga a stílusweb.hu még mindig nem volt egész attól, hogy termékeink egy részét az interneten is elérhetővé, rendelhetővé tettük. Hol van a „lelke” ennek, hogyan lesz a stílusweb-nek majd olyan atmoszférája, mint ami 15 évvel ezelőtt megszületetett 45 nm2-en és később elérte jelenlegi formáját?

A válasz a kérdésre talán az ilyen és ehhez hasonló sorokban fog rejleni, amelyeket most is olvastok. Egy női ruha, egy női cipő csak a vállfán lóg, dobozában hever, míg nem tölti meg élettel viselője. Onnantól már története van. Emlékek kapcsolódnak hozzá, ekkor megtörténik vele a csoda, kötődés alakulhat ki bennünk. Mindenki ismeri biztosan az érzést amikor egy gardrób frissítés alkalmával előkerül egy rég nem látott ruha, és eszedbe jut, hogy ez a fiam esküvőjén volt rajtam, az meg a lányom ballagásán, egy másik a házassági évfordulónkon vagy a tengerparti nyaraláson. Nehezebb megválni tőle, ugye?

Nekünk az a célunk, hogy egy ilyen következő gardrób frissítés alkalmával a cipők és ruhák megannyi emléke között egy pillanatra az is jusson eszetekbe, hogy „ezt a Stílustól vettem”.  

 

Baráti üdvözlettel: StílusWeb