Blog

Mit üzen rólad a Stílusod?

StílusWeb
2020.05.11 11:27

A megjelenéseddel mindig információt adsz át magadról a külvilágnak, ha úgy tetszik a stílus, a divat az önkifejezés eszköze. Nemcsak a személyiséged tükrözi, de a hangulatod is nemigaz? Hiszen biztosan te is álltál már reggelente a ruhásszekrény előtt, hogy mit is vegyek fel ma? Nagyban befolyásolta aznapi stílusod az aktuális hangulat, lelkiállapot.

Viszont vannak elvárt megjelenési formák, amelyeket csoportok vagy társadalmi osztályok divattal, öltözködéssel kapcsolatos szokásai vagy elvárásai határoznak meg amelyekhez tartozni akarsz, vagy csak simán el akarsz köztük egy alkalommal vegyülni. Az is érdekes tapasztalat számunkra, hogy van olyan egyén is, akinek az a stílusa, hogy nem követi a divatot, sem semmilyen elváráshoz nem hajlandó igazítani megjelenését. Az a szép az egészben, hogy a női ruhák végtelen kínálata, bármilyen célnak meg tud felelni, bármilyen üzenetet tud közvetíteni, amit üzenni szeretnél magadról a környezetednek. Ezzel elérkeztünk a saját nézeteink egy sarkalatos pontjához, a szabad választás kérdéséhez.

A Stílus Divat offline üzlete és a webshop is, mint ahogy minden gondolatunk, amik itt a webshop blog bejegyzései között olvashatóak lesznek, nélkülözhetetlenül ragaszkodnak a szabad választáshoz. Ezen a ponton kapcsolódnék vissza a felvezető gondolatokhoz, miszerint azok a vásárlók, akik személyesen vagy webshopon fordulnak hozzánk női ruha, női cipő ügyében az számos érzelemtől és társadalmi elvárástól vezérelve, megfelelve, vagy éppen meg nem felelve szeretnék új darabokkal bővíteni ruhatáruk. Ehhez sokszor van időnk személyes vásárlás keretén belül segítséget nyújtani, de a webshop például kifejezetten a határozott és tudatosan vásárló hölgyek világa, akik jó érzékkel választanak a webáruház feltöltött képei közül. Könnyen meg tudják ítélni a kép alapján a fazont, az anyag minőséget függetlenül attól, hogy milyen részletességgel kommunikál a webshop számukra.

Egy biztos sokféle körülmény vezet oda, hogy valaki üzletben vagy webshopon vásárol szívesebben vagy gyakrabban, de szeretnénk, ha a kínálatunk hozzásegítene titeket ahhoz, hogy a stílusotok a szabad választáson alapulva kifejezésre juttatná, hogy éppen ma kik vagytok, hol tartotok, és hogyan érzitek magatokat.

 

Baráti üdvözlettel: StílusWeb