Blog

Női Cipő és női szandál trendek 2020-ban

StílusWeb
2020.05.22 11:07

Kicsit messziről indítjuk ezt a rövid kis körképet, ami a női cipők 2020-as kínálatát illeti és valószínűleg a teljesség igénye nélkül fogunk érinteni pár lényeges dolgot arról, ami a trendeket illeti. Nem hagyhatjuk teljesen figyelmen kívül azt sem, hogy alapvetően a női ruha az, ami megadja az irányát a cipők világának, hiszen összességében kiegészítő szerepben van a cipő, már már alárendelt szerepkörben, de a kiegészítők között a cipő a "numero uno”, ez kétségtelen.

A női cipő a TOP 1. stílus kiegészítő

Gerincünk egy van, és nem lehet cserélni. Ezért mindenekelőtt a leglényegesebb dolog, amit a cipőkről véleményként tudunk alkotni az, hogy igazán nem mindegy, hogy milyen minőséget viselünk. Az egy dolog, hogy egy cipő természetes, vagy szintetikus anyagok felhasználásával készül, mert már igazán jó minőségű anyagok készülnek újrahasznosítással és szintetikus anyagokból is. Elsődleges szempont mégis inkább a cipő választás alkalmával a kényelem. Ez az, aminek mindképpen meg kell tudni felelnie egy cipőnek, szerintünk. Ezután szűkülhet tovább a kör, évszak szerint, alakalom szerint, funkció szerint stb. Abba nem mennénk bele, hogy aktivitás, tevékenység szerint milyenek a cipő trendek, mert itt aztán a végtelenségig lehetne oldalak ezreit megtölteni komplett szakirodalommal, inkább csak a divat cipők világába nézzünk bele.

Nem mondanánk, hogy a 2020-as év sok újat hozott volna a cipők terén, de nyilván nem is ez a divatvilág üstökös éve. Nekünk úgy tűnik, hogy élesen nem elkülönülő kollekciók jönnek, illetve jöttek eddig. A korábbi évek trendjei látszanak visszaköszönni idén is helyenként egy picit „megcsavarva”. Például, mire is gondolunk ezalatt. Már jó ideje a kényelmes és sportos női cipőknek áll a zászló, a sportos darabok már a legnőcisebb szettekhez is tudnak igazodni, mivel a forma a kialakítás ugyan sportos, de az anyagoknak és a díszeknek eleganicája van, így bátran kombinálható.

Egyébként jellemzően már a korábbi évek folytatásaként a tavaszi női cipő kollekciók topeladásai az arany, ezüst és a megunhatatlan fekete, továbbá ezek kombinációi. Lakk, matt felületek, állatminta, vagy az idei újdonság konkrétan a Claudio Dessi-től a full logós anyag volt, ami „egyel több” volt a korábbi évek bevált cipői után. Merész volt, jó volt, új volt, dehát ... ez a Claudio Dessi, ezért szeretjük.

Lux By Dessi Full Logo Sneakers

Viszont a tavaszi cipő trendeket nem is érdemes feszegetni a koronavírus járvány miatt, ugyanis nem igazán volt idejük a kollekcióknak kiteljesedni, viszont annál érdekesebb lehet a nyári szandál divat, hiszen annak már a küszöbén állunk és még a járványügyi rendelkezések is teret engednek a szandáloknak. Itt ugyancsak a díszítettség lesz jellemző, de az arany, ezüst, rosegold továbbra is benne marad a cipő és szandál kollekciókban.

Lux By Dessi New Collection 2020

Elérhető itt a StílusWeb-en!

https://www.stilusweb.hu/spd/lux-by-dessi-szandal-3/Lux-By-Dessi-noi-szandal

A talp vastagság mindenkinek ízlés kérdése marad, attól függően ki mennyire magas vagy mennyire szereti a vastagabb telitalpú fazonokat, vagy a vékony talpakat. Minden bizonnyal lesz mindenféle talpmagasság a lábbeli kínálatban 2020-ban is.

Baráti Üdvözlettel: 

StílusWeb

Lux By Dessi