Blog

Divat, és a COVID-19

StílusWeb
2020.05.15 13:03
Divat, és a COVID-19

Az egy dolog, hogy új darab született meg a női ruházatban a szájmaszk megjelenésével, de ettől függetlenül is fenekestül forgatta fel a járvány a női divat világát, meg úgy egyébként mindent. A divatárura irányuló kereslet csökkenése „lassabb” kollekcióváltásokat eredményezhet. A gyártók is óvatosabbak lehetnek és mivel a márkák tulajdonosai is emberek különbözőképpen reagálnak a COVID kapcsán felmerülő problémákra. Akadhat, aki új irányt vesz. Lesz, aki kivár és még a legkülönbözőbb „válságkezelési” módszerekkel próbálhatják meg majd berúgni a divat motorját a szakma képviselői. Egy biztos.

 

A járvány megszűnése után a női divatnak is újra fel kell építeni magát, ami nem csak a kínálati oldalról érdekes, hiszen úgy tűnik a vásárlók megváltozott lelki állapota is rajta hagyja bélyegét egy időre a női ruhák iránti keresleten. Az utóbbi időben a csoportos rendezvények meg nem tartása, az üzleti tárgyalások személyes formájának mellőzése, vagy csak simán a mozgásunk korlátozása az elegáns megjelenés figyelmen kívül hagyására kényszeríti azokat a hölgyeket, aki egyébként „békeidőben” imádnak elegáns női ruhákat viselni.

 

De az elegancia mindig utat tör magának.

 

Mi hiszünk ebben. Megannyi tragikus esemény váltotta már egymást a történelemben, próbálva elsöpörni a divatot az eleganciát, de semmi sem tart örökké, a járvány pedig különösen nem. Nap mint nap a korlátozásokat lazító intézkedések születnek, újra közelebb kerülhetünk egymáshoz és bizonyára nem szeretnénk a jövőben sem rosszul festeni társaságban. Különösen ilyen, az átlagostól hosszabb kihagyás után. A társasági emberek, akik élvezik az életet, folyamatosan mozgásban vannak, imádják azt, ha emberekkel vehetik magukat körbe, ők eddig is és ezután is fókuszba fogják helyezni a jó megjelenést, keresni fogják a ritka, szép női ruhákat és bizonyára meg fognak találni minket.

 

Mi pedig továbbra is a korábbi küldetésünknek megfelelve az elegáns, nőies megjelenés nagykövete igyekszünk lenni azoknak a hölgyeknek a megelégedésére, aki hozzánk hasonlóan rajongói a „stílusos” megjelenésnek. Mi úgy gondoljuk, hogy ez nem gazdasági kérdés, nekünk sosem volt az. Egyszerűen szeretjük, amikor a vásárlók, akik megtisztelnek minket bizalmukkal megtalálják azt a ruhát üzletünk kínálatában, amit elképzeltek maguknak.

 

Baráti Üdvözlettel: StílusWeb