Blog

Az őszi trendek minőségi éllovasa: Lux by Dessi

Marcelle
2021.08.31 14:03

A Claudio Dessi fennállása óta fontosnak tartja a trendek követését és a prémium minőséget. E két fogalom professzionális egyesítése viszont koránt sem könnyű feladat, hiszen világszerte tapasztalható a női cipők terén, hogy a trendek követése nem mindig jár együtt a prémium minőség megtartásával. A Lux by Dessi ebben kivételes rutinnal rendelkező európai gyártású márka, amely az aktuális trendekbe mind stílusával, mind pedig minőségi anyaghasználatával helyet követel magának a legnagyobbak között.

 

Nincs ez máshogy az őszi kollekciók tekintetében sem, ha a Dessi női cipő kínálatát vesszük szemügyre. Talán az egyik legnehezebb feladat egy olyan évszakra szánt női cipőt készíteni, amelyben az időjárás viszontagságai (a hideg, gyakori eső, és a sár) a leginkább próbára teszik a lábbeliket. Ennek érdekében a Lux by Dessi a legminőségibb alapanyagot tette meg márkájának fő védjegyévé az őszre tervezett női cipők előállításának érdekében, mégpedig a valódi bőrt. A természetes bőr ugyanis a Claudio Dessi női cipők tekintetében a legmegfelelőbb alapanyag, hiszen ez az összetétel biztosítja leginkább a láb kényelmét azzal, hogy csupán néhány viselés után képes felvenni a láb formáját, viszont kellően szellőzik, és ellenáll az időjárás legszélsőségesebb elemeinek is. Arról nem is beszélve, hogy egy olyan bőrrel készült női cipő, amelyet a Lux by Dessi kínál, nem csak a kényelmet szolgálja, hanem alapvetően hozzájárul viselője megjelenéséhez, hiszen a valódi bőrből gyártott női cipő a mai napig jelentős presztízst hordoz a hétköznapi életben és a divat világában is.

Az anyagminőség mellett a másik említett alappillér a női cipők esetében a Dessi által kitűzött ugyanannyira legfontosabb cél: a divatosság. A Lux by Dessi az aktuális trendeket szem előtt tartva mindig is nyitott volt a megújulásra, amelyet egy-egy szezon megkövetelt, és ez a jövőben sem lesz másképp a női cipők szempontjából. A Dessi kifinomult vonalai jól illeszkednek az évente változó trendekbe, hiszen széles választékában ugyanúgy megjelennek a kiváló anyagból készülő félcipők, csizmák vagy bakancsok különböző, az éppen aktuális divatnak megfelelő modelljei, mint ahogyan a világ legnagyobb márkáinak kínálatában is. A Claudio Dessi őszre készített női cipői e tekintetben egy dinamikusan fejlődő, mindig naprakész márkáról tanúskodnak, amely nem felejti el egyetlen női cipő típusának megújítását sem annak érdekében, hogy vásárlóik mindig a legújabb divat szerint tudjanak öltözködni a Lux by Dessi termékei által, hiszen mint tudjuk: az egyetlen állandó a változás maga.

 

Szép napot kíván a StílusWeb.hu csapata!