Blog

Skechers cipőkkel bővültünk

StílusWeb
2022.03.16 10:44

2022-ben mutatkozott be kínálatunkban a Skechers cipőit gyártó amerikai vállalat. A cég központja a Manhattan Beach-en található Kaliforniában, és 1992-es alapítása óta mára az Egyesült Államok 3. legnagyobb sportcipő gyártó márkájává nőtt ki magát.

Nemes egyszerűség a sportos megjelenés jegyében. (mosható modellek)

 

Az első benyomásod amikor kézbe veszel egy Skechers cipőt, a súlya. A legtöbb modelljük légiesen könnyű, laikusként megfogalmazódik benned a kérdés, hogy hogyan lehet a sportcipő ennyire könnyed. Szerencsére a technológia mára már ott tart, hogy egy könnyített talp már széles rétegek számára elérhető árban kerül a cipők kiskereskedelmi kínálatába. Mindemelett, nyilván a Skechers több évtizedes tapasztalat alapján a legfontosabb szempontoknak megfelelve gyártja termékeit, mint például a kényelem vagy a tisztíthatóság. Ugye neked is fontos mindkettő?

A Skechers saját fejlesztésű AIR-COOLED Memory Foam talpa összetéveszthetetlen a sportcipők között, próbálj bátran több különböző memória habos talppal ellátott lábbelit, ez a márka megkülönböztetett figyelmet érdemel ezen a területen. Továbbá, azzal, hogy számos modell a hagyományos ragasztási technika helyett egy speciális fröccsöntött megoldással lényegében ráolvasztja a talpat a felsőrészre, ezzel, - többek között - lehetővé téve azt, hogy a WASCHABLE megjelöléssel ellátott cipők, gépben is moshatókká válnak.

Extra könnyű talp, gépben mosható modell. 

Szóval, ha nem lenne elég a memória habos, légies kényelem, ha fontos szempont neked a könnyű tisztíthatóság és szereted követni a trendeket, de ár-értékben is szeretnéd az egyik legjobb döntést meghozni, akkor a Skechers a te márkád lesz.

Tedd próbára, és viseld bártan!

 

Mi az alábbiak szerint értékeltük egy 5 csillagos rendszerben:

 

Ár-Érték arány: *****

Tisztíthatóság: *****

Kényelem: *****

Design: ****